Husk dine drømmer bedre med vitamin B

Healing, Upgrades and Spiritual Knowledge

Husk dine drømmer bedre med vitamin B

Ny studie har kommet frem til at Vitamin B6 lar oss drømmer mer, men kanskje mest av alt, lar oss drømme mer bevisst. “B6 finnes i matvarer som helkorns frokostblandinger, belgfrukter, bananer, avokado, spinat, potet, melk, ost, egg, rødt kjøtt og fisk.”

 

Men…
Drømmer kan være vanskelig å huske på grunn av hvordan vi lagrer langtids minner, om da ikke drømmene er fylt med mange emosjonelle følelser. Så små teknikker som å ha penn og papir i nærheten kan være en fordel for å huske dem lettere.

 

Ved flere drømmer kan man også navngi hver drøm, om man ikke vil stå opp og notere for hver gang. Tenk f.eks. “1” for drøm en, “2” for drøm to osv. Da vil du lettere kunne ta dem inn senere og få skrevet dem ned når du står opp.

 

Husker du ikke alt, kan du likevel prøve å se om du ikke kan huske et bilde eller en følelse fra drømmen.

 

Drømmer kan ofte være veldig varierende og vanskelig å tolke, men kjenner man etter vil det som oftest ligge en følelse og tanke bak hver drøm. Og drømmer kan jo være både kreative, inspirerende og spennende. Altså mange gode grunner til å prøve å huske dem.

 

Det sies at vi drømmer i 6 år i løpet av vårt liv, så drømmer er så absolutt en del av vårt liv her på Jorden! Kanskje et av våre liv med ubegrensede muligheter som inspirerer og lar oss se veier som vi ellers ikke hadde sett.

 

Så drøm i vei ved å ta litt ekstra B6 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.