Livets 4 viktigste ingredienser

Healing, Upgrades and Spiritual Knowledge

Livets 4 viktigste ingredienser

For at vår kropp og tanke skal virke optimalt, trenger vi Mye luft, vann, næring og lys.

Å få seg Frisk luft er bedre enn vår inneluft, er man i skog og mark er det enda bedre. Frisk luft vil gjøre oss mer våken og mer bevisst i øyeblikket. Altså mer liv for oss å ta del av.

 

Vann er også viktig for å balansere vår kropp og fungere optimalt. Vann både bringer næring og renser bort avfall. Drikk vann!

 

Maten vi tar inn påvirker oss også i en stor grad. Om all mat var en farge, ville vi trenge å ta inn alle fargene for å fungere optimalt. Det vil si at vi må være bevisst vårt “fargeinntak” for å ikke få for mye av en farge, men helst prøve å ta inn litt av alle fargene.

 

Lys er ekstremt viktig for vår kropp og tanke, det livnærer og aktiverer våre celler og energibaner. Lys og mørke skaper en naturlig flyt for livet, en tid for å være våken og en tid for å hvile. Får vi ikke nok lys blir vår kropp sliten. Altså en god grunn til å komme seg ut.

 

Sommeren er her, så lys og frisk luft fikser du greit!
Når det gjelder vann og mat, så kan alle drikke litt mer vann og spise litt mer “sunt”. En enkel tanke til vann eller mat kan også påvirke hvordan du tar opp maten og vannet i kroppen.

 

Prøv selv: Hold gjerne hendene rundt vannglasset\ over maten og tenk: “la dette\denne vannet\maten renses og laddes med positive energier for meg og min kropp å ta inn”, “takk.”

 

Ønsker alle En God Sommer og mye Liv og gled for alle å ta del av!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.