Musikk, inspirasjon fra engler?

Healing, Upgrades and Spiritual Knowledge

Musikk, inspirasjon fra engler?

Noen mennesker blir født med en sangstemme som er velsignet av engler, dette for å inspirere og løfte opp menneskers frekvens til nye høyder. Selv om ikke alle er så heldige å få velsignet sin stemme av en engel, vil mange likevel få sine sanger velsignet av en engel.

 

Engler elsker musikk og dans og deres arbeid går ut på å inspirere og velsigne. Mange sanger som blir lagd, kommer altså som følge av sterk inspirasjon fra en engel. Englers arbeid må jo være utrolig vakkert, å få kunne se kreativiteten blomstre og hjerter som åpnes med kjærlighet og lykke.

 

Dikt og poesi ligger også på englers arbeidsliste. Et kanalisert dikt fra en engel vil alltid ha en rytme og en matematiske formel som den følger. Og diktet kan derfor berøre leserens egen kreativitet og indre gnist.

 

Alle kan be om inspirasjon fra englene, så hvorfor ikke prøve selv ved å synge en liten sang eller skrive et lite dikt. Det kan være svært så energi forhøyende og spennende.

 

Her er noen unike sanger som kanskje ikke er inspirert av engler, men likevel med sterke meldinger om håp og at vi ikke er alene.

Ha en strålende uke med ny inspirasjon og indre lykke!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.